Praca
- psychodelicznie
- Świeżak
Ulotki to zło. Chyba lepiej jest roznosić niż rozdawać, ale kasa mała a wysiłek niezły (wiem z doświadczenia). O ile wiem w MacDonaldzie nie trzeba mieć 18 lat by pracować.
Ostatnio zmieniony czw cze 19, 2008 10:45 am przez Sessifet, łącznie zmieniany 1 raz.
La cocaina no es buena para su salud, la cocaina is not good for you.
(ja mam 10 lat ale mam staszego brata 17 lat .... ale to nie istotne on sobie wyjeżdza na Ukraine kupuje cygara i pety (są tansze niżw Polsce) i sprzedajeQuisiera-me pisze:no, ale u mnie w domu z kasa nie jest najlepiej.. a po zatym, nie chce ciagle brać od rodziców..izka101 pisze:NIestety najlepiej pracować ale w wakacje bo ja np. wole mieć nic wspólnego w sobotę z nauką ani pracą.
Nie wiem w czym będą walczyć w 3 wojnie światowej ale w 4 będą walczyc na kamienie i patyki ...
Re: Praca
Jeśli rodzice cie tak traktują to rób tak. Znajdź sobie pracę i nie zwracaj na nic uwagi skoro tak Cie traktują. W Świdnicy jest dużo ofert pracy, także z pewnością znajdziesz coś dla siebie. Wiadomo że na początek dużo nie zarobisz ale to zawsze cośQuisiera-me pisze: ↑śr lis 28, 2007 4:33 pmNo to mam problem. Mam 15 lat i dość rodziców. Cały czas mają do mnie jakiś żal i w ogóle. Chciałabym się dowiedzieć czy dziewczyna w moim wieku mogłaby pracowac tzn dorabiać w weekendy... Jestem z okolic Świdnicy..