Niezidentyfikowana choroba?
Niezidentyfikowana choroba?
Siemka wszystkim . Mam 16 lat 165 cm wzrostu i 48 kg wagi. Od razu uprzedzam że nie odchudzam się i nigdy tego nie robiłam. Mój problem polega na tym że od dłuższego czasu ciągle boli mnie głowa, mam zawroty, duszności, kołatanie w okolicach serca, mroczki na oczach przy wstawaniu z łóżka, rozdwajają mi się paznokcie i wypadają włosy. Gdzieś czytałam że mogą to być objawy anemii. Czy ktoś z Was ma coś podobnego do mnie? Miałam robione badania u neurologa, prześwietlenie a także badanie serca i nic nie wykazało.. Już sama nie wiem co mam robić.. Pomóżcie!
''...Czas Nie Leczy Ran, On Tylko Przyzwyczaja Nas Do Bólu...''
Ja mam to samo, ale do tego mam jeszcze omdlenia i wymioty.Ona123 pisze:Mój problem polega na tym że od dłuższego czasu ciągle boli mnie głowa, mam zawroty, duszności, kołatanie w okolicach serca, mroczki na oczach przy wstawaniu z łóżka, rozdwajają mi się paznokcie i wypadają włosy.
Poszłam z tym do lekarza i powiedziałam co i jak. Skierował mnie na badania takie ogólne i wyszło, że mam za mało czerwonych krwinek, ale lekarz musi się upewnić i mam sobie znowu zrobić badanie krwi ale teraz dodatkowo będzie badana i pod katem żelaza.
Więc proponuję zgłosić się do lekarza.
noo. Może to być też poważny niedobór witamin. Miałam tak. Ale nie poszłam do lekarza, i mi minęło. Ale Ty lepiej idź.
"Do bramy, bo pada deszcz
Gdy zaćpiesz przejdzie dreszcz
I wróci, wróci tęcza barw
I pęknie twój wrogi świat
I znów przed życiem, przed życiem pęknie strach
Twój strach, twój strach, twój strach
Który cię zmusza, aby ćpać"
Gdy zaćpiesz przejdzie dreszcz
I wróci, wróci tęcza barw
I pęknie twój wrogi świat
I znów przed życiem, przed życiem pęknie strach
Twój strach, twój strach, twój strach