wiatrówki
Re: wiatrówki
weszłam zobaczyłam dużo to nie wzbogaciło mojej wiedzy ale wiatrówka wydaje się całkiem fajna
Przekleje ci info ze strony militariów
Światłowodowe przyrządy celownicze – wysokokokontrastujace pręciki zastosowane w muszce i szczerbince, widoczne z perspektywy strzelca w postaci trzech „świecących” kropek. Powstawanie jasnych punktów wiąże się ze zbieraniem światła z otoczenia przez pręcik na całej jego długości i kierunkowaniem go wzdłuż, czego efektem jest „świecenie” obu końców.
grab your saints and pray
kurcze chciałabym to wypróbować... bardzo mnie ciekawi ta "technologia"
To może zawitaj na strzelnice? Być może będą posiadać wiatrówki z takim systemem
grab your saints and pray
arvid pisze:weszłam zobaczyłam dużo to nie wzbogaciło mojej wiedzy ale wiatrówka wydaje się całkiem fajna
ja tez jakioms orłem z fizyki nie byłem
ale wiatróweczka całkiem spoko, no nie
jak za 250zł to lepiej wyłożyć tyle za markowy sprzet z usa niż noname za 99zł z bazaru, co sie zaraz rozpadnie
----------------------------------------------------------------------
żyje sie tylko raz.....
żyje sie tylko raz.....
i to jest rzeczowe wytłumacznie, thxhypoxia pisze:Przekleje ci info ze strony militariówŚwiatłowodowe przyrządy celownicze – wysokokokontrastujace pręciki zastosowane w muszce i szczerbince, widoczne z perspektywy strzelca w postaci trzech „świecących” kropek. Powstawanie jasnych punktów wiąże się ze zbieraniem światła z otoczenia przez pręcik na całej jego długości i kierunkowaniem go wzdłuż, czego efektem jest „świecenie” obu końców.
lepiej już kup tą wiatrówkę, wypróbuj, nie znisz, jak Ci nie będzie odpowiadać to ją zwróciszarvid pisze:kurcze chciałabym to wypróbować... bardzo mnie ciekawi ta "technologia"
żyje sie tylko raz.....
żyje sie tylko raz.....
u nas są takie amatorskie strzelnice... raczej dla dzieciaków, więc raczej mi się nie uda chyba że są gdzieś we Wrocławiu to może się kiedyś przy okazji wybiorę
Wybierz się, zobaczysz, że warto. Na prawde fajny sposób na spędzenie wolnego czasu
Share My Madness
jasna sprawa, lepiej tak niż na kanapie czy w galerii handlowej
a pozatym uczy cierpliwosci i kontroli oddechu
a pozatym uczy cierpliwosci i kontroli oddechu
żyje sie tylko raz.....
żyje sie tylko raz.....
Czyli mówisz, że można się nauczyć jak opanowywać emocje i się uspokajać?
So won't you grant this final wish pretty Miss?
Won't you save a last kiss?
Won't you save a last kiss?