Pytanie do kobiet głównie ?
Hahaha . Fusa rozwalasz mnie ostatnio .
Nie no, ale serio słodkie, że się tak o nią martwi Co prawda sprawy z okresem są dość oczywiste, ale to facet nie?
Nie no, ale serio słodkie, że się tak o nią martwi Co prawda sprawy z okresem są dość oczywiste, ale to facet nie?
'G - gromadzisz go w sobie i spijasz
N - niszczy pali mosty zabija
I - instynktownie budzi fobie
E - elementarne w walce z wrogiem
W - lecz wróg jest w tobie i nim płoniesz...'
N - niszczy pali mosty zabija
I - instynktownie budzi fobie
E - elementarne w walce z wrogiem
W - lecz wróg jest w tobie i nim płoniesz...'
aj ale strzeliłem gafę wybacz już się poprawiam ... na Historii ajj mam nadzieję że wybaczysz pomyłkęHooy pisze:Na biologii sie mowi o takich rzeczach?
Czasem mam jazdę zapomnieć o wszystkim kupić bilet donikąd i spakować walizki...
----------------------------------------------------------
To nie jest mecz na sali gdzie możesz wziąć przerwę to jest życie albo masz werwę, albo zamknij gębę ..
To nie jest mecz na sali gdzie możesz wziąć przerwę to jest życie albo masz werwę, albo zamknij gębę ..
wychowanie seksualne nie jest obowiązkowe w żadnej szkole a co za tym idzie nikt na to nie chodzi no chyba ze w gimnazjach ale w szkołach takich jak technika nikt na takie pierdy nie ma czasu :> więc frekwencja na tych zajęciach jest znikoma :> przez to takich rzeczy na biologi się uczy ;> ja przynajmniej miałem ;>Hooy pisze:Pyskaty, chodzilo mi raczej o WYchowanie seksualne
Czasem mam jazdę zapomnieć o wszystkim kupić bilet donikąd i spakować walizki...
Macie racje moja dzieczyna nie wie o Tym ze tak się o nią troszcze i wypytuje się tu na forum a co do tych spraw kobiecych (okres itp) jestem srednio wykształcony ale już w sumie troche się dowiedziałem PS. Dziewczyna ma normalny okres jak narazie tylko wczoraj miala straszny ból głowy jakiego nigdy nie miala i wymiotowała Ale powiedziala mi ze była strasznie zdenerwowana a ona czasami reaguje tak na nerwy wymiotując Pozdro ! i dzięki za odpowiedzi
- Mia Wallace
- Gaduła
Spokojnie w ciązy to ona nie jest napewno. poza tym to narmalne, ale jako dziewczyna powinna wiedzieć, ze nieregularność jest taką wczesną normą. Jesli po 3 latach się nie ustabilizuje trzeba się zgłosić do lekarza. Ale to był tn jeden jedyny przypadek więc nic złego/
Very...olka080 pisze:Ale to słodkie swoją drogą jest .
idź spać
przyśni ci się aniołek albo diabełek
jak aniołek wygrałeś
jak diabełek przegrałeś
jak ci się nic nie przyśni
r e m i s
przyśni ci się aniołek albo diabełek
jak aniołek wygrałeś
jak diabełek przegrałeś
jak ci się nic nie przyśni
r e m i s
- CinCinGirl
- Gaduła
no nie wiem czy to takie slodkie ; ) moj chlopak jak mnie cokolwiek boli czy cos w tym rodzaju to od razu chce zebym szla do lekarza itd ;p wg jest nadopiekunczy co mnie czasem denerwuje bo nie jestem malym dzieckiem ;p
Grzeczne dziewczynki dostaną się do nieba
Niegrzeczne dziewczynki dostaną się wszędzie.
Niegrzeczne dziewczynki dostaną się wszędzie.