życie i śmierć człowieka
życie i śmierć człowieka
Śmierć i co dalej? Poszukiwanie odpowiedzi na to pytanie przyczyniło się do powstania wszystkich religii na świecie a katalizatorem był strach ludzi przed niewiadomym, który umiejętnie wykorzystywano i nadal wykorzystuje do "sterowania" masami. Jakie jest wasze zdanie na ten temat?
сo jest po śmierci
сo jest po śmierci
Re: życie i śmierć człowieka
Często zastanawiasz się ile jeszcze dni, miesięcy, lat pozostało Ci do końca życia?
Sprawdź to aby zobaczyć jaka jest twoja data śmierci
Sprawdź to aby zobaczyć jaka jest twoja data śmierci
Rzadko rozważam na temat śmierci. Jak większość ludzi boje się o własny los! Jednak chce poznać datę śmierci, jeśli i ty chcesz poznać swoje przeznaczenie, data śmierci jest na wyciągnięcie ręki! Ja już się przekonałem, możesz i ty!
zastanawiałam się nad datą swojej śmierci i poszłam do wróżki. Dwie różne wróżki zapowiedziały mi jednakową datę mojej śmierci. Przestraszyłam się, spróbowałam przejść test na przepowiedzenie życia na http://poznajdate.com
i otrzymałam znów tę datę! Co mam robić? Wierzyć albo nie? Dlaczego wszędzie jest ten sam wynik?
i otrzymałam znów tę datę! Co mam robić? Wierzyć albo nie? Dlaczego wszędzie jest ten sam wynik?
- stokrotka1
- Świeżak
Memento mori - pamiętaj o śmierci. Każdy z nas umrze i nie można tego zmienić. Jesteśmy jednak w stanie odwlec w czasie data śmierci. Życie jest piękne i nie ma co przyspieszać tego co nieuniknione.
data śmierci wierzyć czy nie?
oblicz datę śmierci, wejdź na stronę:data śmierci 

Czy zagadka daty śmierci nigdy nie została rozwiązana? Czy wciąż pozostaje dla człowieka problemem, z którym każdy będzie się musiał zetknąć prędzej czy później?
- zajaczek67
- Świeżak
Uważam, że śmierć nie kończy wszystkiego. Umiera tylko nasze ciało obecne, a dusza wędruje dalej przez kolejne etapy rozwoju. Moim zdaniem można określić optymalnie datę własnej śmierci wypełniając prosty test data śmierci , w którym są pytania dotyczące codziennego trybu życia: praca, stres, używki, seks, itp. Wszystko może mieć wpływ na długość naszego życia. Znalazłam bardzo konkretną stronę na ten temat i na niej sensowny test tj. http://smierc.org
- malinkaa86
- Świeżak
Tylko proszę, powiedzcie mi jaki jest sens zastanawiać się nad końcem życia? czy zmieni to coś w naszym życiu jeśli będziemy wiedzieć kiedy nastąpi jego koniec? wątpię ! To tak samo jak wierzyć w przepowiednie na 2012, wierząc czy nie i tak nie zmienimy przyszłości... a chyba bez sensu jest też czekać na to co ma nadejść? trzeba żyć daną chwilą i cieszyć się z tego co przynosi nam każdy dzień.