Tabletki
Re: Tabletki
Z tabletek mogę ci zaproponować Them Line S. Nie zawierają kofeiny. Ale pamiętaj, że to nie wszystko. Najważniejsze są ćwiczenia i dieta. Tabletki tylko pomagają, a nie odchudzają.
Też tak słyszałam, że trzeba ćwiczyć intensywnie i systematycznie, wtedy są najlepsze efekty. Do wiosny już bliziutko i mam nadzieję, że uda mi się pozbyć paru kg.
Jeżeli ograniczysz siedzenie przed kompem, to jest możliwe, że się wyrobisz gdzieś na koniec wiosny.
Orientalny eksport chiny oraz oeirntalna - dla biznesmenów i smakoszy
To prawda podczas kuracji therm line ruch to podstawa, bo te tabletki zamieniają nadmiar tkanki tłuszczowej na energię cieplną
No niestety moja praca to siedzenie kilka godzin dziennie przed komputerem.... ale po południu codziennie ćwiczę. Dieta, TL forte i udaje mi się chudnąć Samopoczucie też mam dużo lepsze.
A tabletki dodatkowo zawierają chrom. A mnie zawsze trudno było zrezygnować ze słodyczy. Przy tabletkach czekolada może leżeć na stole i nie rzucam się na nią jak wygłodniały zwierz.
To jest właśnie plus, że jest w składzie chrom. Ja też miałam ten sam problem, bałam się, że pokusa będzie zbyt silna i nie zrezygnuję ze słodyczy. Ale przyznam, że nie było tak strasznie i teraz w ogóle nie mam na nie ochoty.
Wow... zamiast tabletek zdrowe odżywianie - warzywa,owoce,białe mięso,chuda szynka,ciemne pieczywo, woda mineralna i jadać regularnie w małych ilościach. Oczywiście sport to samo zdrowie,więc,dobrze jest zapisać się albo na siłownię, albo ćwiczyć samemu.Dużo ruchu robi swoje, a siedząc przed komputerem nabijamy sobie tylko kilogramy.
Kocham życie!