Wyrzucenie pwp z forum
ehh Croxite... tylko Ty mógłbyś wpaść na taki pomysł.. heh
<osobiście nie jestem "za" . forum to forum. każdy może tu być i to tak długo jak mu sie to podoba o ile tez nie blokną go admini
poza tym skoro zakładasz już taki temat i jeszcze z takim "dodatkiem" jakim jest ankieta (full wypas normalnie haha) to może podaj jakies argumenty które by nas "przkonały"...poza tym tak jak Justi juz zapytała-dlaczego chcesz go wyrzucic??
p.s-skoro Ci tak bardzo zalezy powinienes sie bardziej postarać ale nie sądze byś uzyskał to czego "pragniesz".. -biorąc pod uwagę naszych ankietowanych... przynajmniej jak narazie
<osobiście nie jestem "za" . forum to forum. każdy może tu być i to tak długo jak mu sie to podoba o ile tez nie blokną go admini
poza tym skoro zakładasz już taki temat i jeszcze z takim "dodatkiem" jakim jest ankieta (full wypas normalnie haha) to może podaj jakies argumenty które by nas "przkonały"...poza tym tak jak Justi juz zapytała-dlaczego chcesz go wyrzucic??
p.s-skoro Ci tak bardzo zalezy powinienes sie bardziej postarać ale nie sądze byś uzyskał to czego "pragniesz".. -biorąc pod uwagę naszych ankietowanych... przynajmniej jak narazie
ahh więc ja jestem jedną z tych co tak na pwp "leci" hmmm
<a może ktoś nie potrafi interpretować...
to że drażniło mnie jego zachowanie to już napisałam a zresztą to była z jego strony "nabijanka" hehe ale to nie oznacza, że jestem przeciwko niemu i należy go stąd usunąć?? co to k*** jest?? jakis nalot na pwp... ?? LOL
<a tak nawiasem... obojetnie kogo by nie dot temat byłabym na "nie" bo do nikogo nic nie mam... i tak jak napisałam wcześniej "forum to forum. każdy może tu być i to tak długo jak mu sie to podoba o ile tez nie blokną go admini " PROSTE!!
to że drażniło mnie jego zachowanie to już napisałam a zresztą to była z jego strony "nabijanka" hehe ale to nie oznacza, że jestem przeciwko niemu i należy go stąd usunąć?? co to k*** jest?? jakis nalot na pwp... ?? LOL
<a tak nawiasem... obojetnie kogo by nie dot temat byłabym na "nie" bo do nikogo nic nie mam... i tak jak napisałam wcześniej "forum to forum. każdy może tu być i to tak długo jak mu sie to podoba o ile tez nie blokną go admini " PROSTE!!
Nie bulwersuj się. ;> Nie musisz mi się tłumaczyć. ^^Nancy pisze:ahh więc ja jestem jedną z tych co tak na pwp "leci" hmmm
'G - gromadzisz go w sobie i spijasz
N - niszczy pali mosty zabija
I - instynktownie budzi fobie
E - elementarne w walce z wrogiem
W - lecz wróg jest w tobie i nim płoniesz...'
N - niszczy pali mosty zabija
I - instynktownie budzi fobie
E - elementarne w walce z wrogiem
W - lecz wróg jest w tobie i nim płoniesz...'
Nie zalezy mi, nic mi nie zrobil, chce poznac wasze zdanie.Nancy pisze:p.s-skoro Ci tak bardzo zalezy powinienes sie bardziej postarać ale nie sądze byś uzyskał to czego "pragniesz".. -biorąc pod uwagę naszych ankietowanych... przynajmniej jak narazie
Nalot ?Nancy pisze:hehe ale to nie oznacza, że jestem przeciwko niemu i należy go stąd usunąć?? co to k*** jest?? jakis nalot na pwp... ?? LOL
Ta..olka080 pisze:Wszyscy tak narzekacie/ a raczej wszystkie i tak za nim w ogień... buhehe.
Kazdy miewa glupie pomysly ;Dehh Croxite... tylko Ty mógłbyś wpaść na taki pomysł.. heh
KrzyweNancy pisze:forum to forum. każdy może tu być i to tak długo jak mu sie to podoba o ile tez nie blokną go admini " PROSTE!!
Tia..
no taak. masz racje. szkoda klawiatury...olka080 pisze:Nie musisz mi się tłumaczyć. ^^
yyy to raczej my a sorrry(nie bede pisac w imieniu wszystkich) wiec JA chce poznac Twoje zdanie bo przeciez Ty jestes 'za' wyrzuceniem go(przynajmniej tak wynika z ankiety)-a może się myle(?) jeżeli nie to yy wpadłes-krótko mówiąc ..Croxite pisze:Nie zalezy mi, nic mi nie zrobil, chce poznac wasze zdanie.
:):):)